Каталог товаров

Instalare pompe de căldură

Категории

O deosebită atenție la moment se atrage atenția asupra pompelor de căldură deoarece aceasta extrage iarna căldura din Sol, Apă sau Aer, iar apoi, cu ajutorul unui compresor montat în interior, agentul frigorific se încălzește la o temperatură și mai ridicată. Ulterior, căldura este transferată către instalația interioară clasică (radiatoare, pardoseală, etc).

Temperatura este o mărime fizica ce măsoară viteza de mișcare a moleculelor. Deci, teoretic, o temperatură mai scăzută înseamnă faptul că moleculele nu se mișcă deloc.

Acest lucru se produce la temperatura de -273,15 grade celsius, cunoscută și sub numele de punctul zero absolut.

Așadar, în afară de locul cu cea mai scăzută temperatură din univers, nebuloasa Bumerang (unde se înregistrează temperatura de zero grade absolut), există energie suficientă care poate fi extrasă din aerul care ne înconjoară aici pe planeta noastră.

Tehnologia utilizată la producerea pompelor de căldură are de fapt la bază un principiu foarte simplu și bine cunoscut. Funcționează pe același principiu ca și frigiderul, prin tehnologia de comprimare a vaporilor. Principalele părți componente ale pompei de căldură sunt compresorul, ventil de expansiune și două schimbătoare de căldură (un vaporizator și un condensator).

 

Pompele de căldură sunt echipamente specifice dotate cu tehnologie modernă destinată încălzirii, răcirii și producerii apei calde menajere, prin utilizarea eficientă a energiei solare acumulate în apele subterane, în sol sau în aer, sub formă de căldură ecologică. Solul, apa și aerul sunt disponibile în cantități nelimitate pentru a fi utilizate ca sursă pentru o pompă de căldură. Cea mai avantajoasă sursă de energie depinde de circumstanțele locale, de locația clădirii și de necesarul de căldură al acesteia.

( 4 )
Комментарии
Пока нет комментариев
Написать комментарий
Имя*
Email
Введите комментарий*
100% гарантия качества
100% гарантия качества
14 дней на возврат товара
14 дней на возврат товара
Доставка по всей стране
Доставка по всей стране
Самовывоз из магазина
Самовывоз из магазина