Instalarea și deservirea climatizatoarelor

Categorii

În cazul în care sunteți la etapa incipientă de reparație a apartamentului este ideal de a monta traseul frigorific și firele electrice în perete pentru aparatul de aer condiționat, acest lucru va face ca apartamentul să capete un aspect mai plăcut. Inițial se stabilește locația unde va fi amplasat aparatul de aer condiționat, apoi are loc perforarea pereților și efectuarea găurilor necesare. După care se montează traseul frigorific în canal după parametrii prestabiliți. Deja la etapa a doua are loc instalarea propriu-zisă  a aparatului de aer condiționat, bineînțeles, după ce reparația s-a finisat! 
Iar în cazul în care aveți deja instalat un aparat de aer condiționat este indicat de a efectua periodic profilaxie, atât unității interioare cât și celei exterioare pentru a prelungi durata de viață a aparatului de aer condiționat cât și a spori calitatea aerului, ceea ce se răsfrânge pozitiv asupra sănătății tuturor membrilor familiei tale!

Toate aceste lucrări, pot fi executate de echipa Termo Control la cel mai înalt nivel, deoarece scopul nostru este ca clientul să fie satisfăcut de serviciile prestate de noi!


( 5 )
Comentarii
Încă nu sunt comentarii
Scrie un comentariu
Nume*
Email
Introduceți un comentariu*
100% garanție de calitate
100% garanție de calitate
14 zile pentru returnarea mărfurilor
14 zile pentru returnarea mărfurilor
Livrare în toată țara
Livrare în toată țara
Pickup din magazin
Pickup din magazin